Betingelser

Avbestilling:
Dersom du ønsker å avbestille en time, ta kontakt med oss så snart som mulig på post@tekstur.no eller tlf 625 30 358
Avbestilling av time må gjøres innenfor 24 timer før din oppsatte time. Gebyr på 50 prosent av behandlingsummen vil bli fakturert.
Ved mangel av oppmøte til avtalt tid, der det ikke er gitt beskjed om frafall , er Gebyret på 100 prosent av behandlingsum.

Prisinformasjon:
Alle priser er oppgitt i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift.

Forbehold:
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Garanti:
Garanti på varer er begrenset til produsentens garanti på de ulike produkter. I tillegg gjelder reklamasjonsretten i henhold til norsk lov. Garanti/reklamasjon omfatter ikke feil som er oppstått på grunn av kjøpers feilaktige bruk av varen, eller forhold som kjøper bærer risikoen for, så som ulykker, brann, lynnedslag, overspenning, vannskader, miljø- og klimaforhold, eller skader som påføres i forbindelse med bygningsmessige arbeider.

Reklamasjon:
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Tekstur AS beskjed på post@tekstur.no om at du vil påberope deg mangelen. Vi vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp.

Retur av varer:
Ønsker du å bytte en vare må du gi oss beskjed om dette senest 14 dager fra du mottok varen. Varen kan ikke ha vært brukt og all embalasje må være inntakt.
Salgsvarer og bestillingsvare tas ikke i retur.

Bytte av varer:
Bytte må avtales med oss og foretas så fort som mulig etter kjøpet, om ikke annet er avtalt. Fristen for å gi oss beskjed om at du ønsker å bytte varen, er 14 dager fra dato på kvitteringen.
Salgsvarer og bestillingsvare byttes ikke.

Personopplysninger:
Tekstur AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.